Corona-anpassat tidigt julfirande!

I fredags packade vi igen och drog mot Blekinge för att fira Corona-säker jul.

Karlshamn var första anhalt. Fricamping vid havet. Blåsigt ute men så himla varmt, skönt och mysigt i husvagnen!

När vi satt ner stödbenen lagade en enkel middag bestående av pasta med stekt falukorv. Det blir godare intaget med blåsten vinande runt vagnen!

Filmen Mamma Mia på husvagnstvn och fullt ös på ljudet… För vem skulle vi kunna störa där ute?!

Lördagsmorgonen startade som vanligt med Melodikrysset och numera tillsammans med Polarfamiljen på länk! Så fin tradition det där börjar bli! 😘 Den här veckan hade Anders Eldeman gjort ett kryss med enbart julmusik.

Sen var det dags att börja klä på oss varmt för att ge oss ut och grilla korv med familjen. Det blev en mysig stund med en massa prat. Vi har ju inte träffats sedan i mars.

Det var ju ett par trollungar som fyllde år i torsdags så lite födelsedagsfirande fick det ju också bli. Malte 1 år och Ebbe 6 år

När de åkt hem igen så tog vi en liten promenad för att utforska lite grann. Sedan kröp vi in i värmen i vår fina polare igen. Tände upp stearinljus och tog en fika med te och saffransbulle för att få upp lite värme i kroppen igen. Skidskytte på tvn. Vilka grymma svenska damer vi har!

Sedan myste vi bara hela kvällen med Mamma Mia 2 och ”Så mycket bättre”.

Vid lunchtid på söndagen efter obligatorisk äggfrukost packade vi ihop oss och begav oss vidare till nästa familje-julfirande i Valje.

Vi satt i uterummet så att vi kunde hålla ordentligt med avstånd. Det smattrade på taket, när det regnade ordentligt utanför. Det kan minsann bli rätt mysigt med tända ljus och värmefläktar!

Vi blev bjudna på lunch. En väldigt god variant på tacos med kyckling, ratatouille, guacamole och creme fraiche i tortillabröd. Detta måste vi testa och göra på Muurikkan!

Lite julfika och sedan bar det av vidare mot rastplatsen i Vä där Polarfamiljen mötte upp oss för överlämning av nyinköpt toatank. Både vi och Polarfamiljen har insett att vi behöver ha med oss extra toatankar när vi är ute och fricampar längre tid än 2 nätter.

Tomten med den röda luvan var en present från Polarfamiljen så nu har vår andra tomte fått en superfin kompis! 😍

Hemma igen och nu ser vi fram emot nyårscampingen onsdag till söndag.

Vi längtar redan massor!

2 thoughts on “Corona-anpassat tidigt julfirande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...